MAP Log ind

Som medlem kan du forbinde til månedsskriftet.dk og læse tidligere artikler og tidsskrifter.

Spørgsmål vedr. log ind kontakt Månedsskriftet på tlf. 35 26 67 85.

Glemt kodeord
×

Ny redaktion

Af: Redaktionen .

Kære læsere. Vi bringer faklen videre ind i 2019. Vi tre udgør nu redaktionen i Månedsskriftet og er alle tilkomne indenfor det seneste år. Geografisk er vi godt spredt ud over landet (Thy, Fyn og København), og interessemæssigt dækker vi også bredt. Vi har en baggrund sammen i FYAM og har tilsammen inden for de sidste 10-15 år beskæftiget os med mange aspekter af faget: forskning, præ- og postgraduat undervisning, videre- og efteruddannelse, fagpolitik mv. 

Vi vil bestræbe os på at bibeholde det høje faglige niveau, som kendetegner Månedsskriftet. Vi bruger mange af vores kræfter på at kontakte og korrespondere med dygtige og engagerede forfattere. Vi tilstræber, at artiklerne afspejler hverdagen i praksis, set fra hele landet med de mange ligheder og forskelligheder.

Det er vores fornemmelse, at praktiserende læger og yngre almenmedicinere over en bred kam har svært ved at finde tid til at fordybe sig i faglitteratur. Det kan knibe med at nå artiklerne i Månedsskriftet igennem, før der er landet et nyt eksemplar i postkassen. Det tænker vi meget over. Vi bestræber os på at gøre artiklerne så letlæselige som muligt, samtidig med at de skal holde det høje faglige niveau. 

Man skal ikke se sig meget om i medielandskabet for at erfare, at podcast er et medie i stærk vækst. Det har vi taget til os, og vi vil arbejde for, at vi i Månedsskriftet bevæger os over på denne platform – dog uden at gå på kompromis med det trykte medie.  

Men først og fremmest er dette blad jeres! Vi vil bestræbe os på at indrette vores indsats efter, hvad abonnenterne søger. Det gør vi bedst, hvis I lader høre fra jer. Så har I ris, ros, bemærkninger, gode ideer mv., hører vi meget gerne fra jer!

Forfatter email

Redaktionen .: hra(at)mpl.dk

Genveje

Seneste nummer
Bestil iPRAKSIS
MediBox